Peder Oxe events

Okse 1.jpg

helstegt øko-okse på torvet
 

Traditionen tro vil vi langtidsstege en hel okse over trækul og bøgebrænde. Vi glæder os til at servere det møre, velsmagende kød til sultne festivalgæster, lørdag d. 25. august. 

Som en del af Copenhagen Cooking & Food Festivals fokus på madspild, har vi valgt at gøre en ekstra indsats på netop dette område i år. Udover at vi steger en hel okse og dermed bruger hele dyret, så kan du nyde økologisk tilbehør, lavet på bondemandens overskudsgrønt samt nybagt brød og smør. Til den søde tand er der Peder Oxes tærter med sommerbær. 

Vi glæder os til at se dig på Gråbrødretorv!

Billetsalg: https://www.copenhagencooking.dk/events/peder-oxe/helstegt-oekologisk-okse-paa-graabroedretorv/


Vi lægger løbende information ind på denne side om vores arrangementer i Peder Oxe og på Gråbrødretorv. 


Sociale medier

Følg med året rundt

Du kan også følge Peder Oxe på 
Facebook www.facebook.com/pederoxe 
Instagram @restaurantpederoxe 
og få nyt om arrangementer, menukort og andre tiltag i Peder Oxe og på Gråbrødretorv.


Tilmeld dig Peder Oxes nyhedsmail

Bliv inviteret til events, få opskrifter og hold dig opdateret på Peder Oxes menu.
Hver måned trækker vi lod blandt vores nyhedsmail-modtagere om et gavekort til Peder Oxe på 500 kr..
Tilmeld dig ved at angive dine oplysninger nedenfor. Læs her om vores privatlivspolitik.

* påkrævet