Peder Oxe events

Peder-Oxe_råbuk_photocredit-Camilla-Hey.jpg

SMAG ÅRETS FØRSTE RÅBUK

Onsdag den 16. maj ved solopgang går bukkejagten 2018 ind, og allerede samme aften fra kl. 18 kan du i Peder Oxe smage det delikate og magre vildtkød i en tre-retters menu:

FORRET
Tatar af råbuk, æggeblomme, cremet vinaigrette med æg, løg og kapers, grøn skovsyre & sprød rugbrødsknas.

HOVEDRET
Medaljon af rygfilet, grillede hvide asparges, spyd med hjerte og lever, frikassé af bov og svampe, nye kartofler & sauce chasseur.

DESSERT
Chokoladeparfait, syrlige rabarber, rabarbersirup & sprød marengs.

3-retters vildtmenu 345 kr.

På aftenen vil jægerne også være til stede, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål om det lækre vildt, der serveres.


Vi lægger løbende information ind på denne side om vores arrangementer i Peder Oxe og på Gråbrødretorv. 


Sociale medier

Følg med året rundt

Du kan også følge Peder Oxe på 
Facebook www.facebook.com/pederoxe 
Instagram @restaurantpederoxe 
og få nyt om arrangementer, menukort og andre tiltag i Peder Oxe og på Gråbrødretorv.


Tilmeld dig Peder Oxes nyhedsmail

Bliv inviteret til events, få opskrifter og hold dig opdateret på Peder Oxes menu.
Hver måned trækker vi lod blandt vores nyhedsmail-modtagere om et gavekort til Peder Oxe på 500 kr..
Tilmeld dig ved at angive dine oplysninger nedenfor. Læs her om vores privatlivspolitik.

* påkrævet