Peder Oxes
Nytårsmenu 2016

 

Kom og fejr nytår i Peder Oxe!

Og husk at reservere bord i god tid.
 

VELKOMST

LÖJROM

Den eksklusive rogn löjrom kommer fra fisken siklöja (Coregonus albula). Vi serverer löjrommen med crème fraîche og rødløg på blinis.

FORRET

½ HUMMER

Hummeren koges med dild og serveres halv med krydderurtemayonnaise samt citron. Hertil ristet økologisk brød og kærnet smør.

HOVEDRET

KRONHJORT

Saftig filet af kronhjort rosasteges og serveres med en smagsfuld trøffelsauce af sorte vintertrøfler, en let og luftig jordskokkepuré, skalotteløg og stegte skovsvampe. Hertil pommes Anna.

OST

Ost

Udvalg af de bedste danske og franske ost.

DESSERT

PEDER OXES DESSERTTALLERKEN

Forførende udvalg af forskellige små desserter med chokolade, frugtkompot, bærsorbet, vaniljeis og naturligvis kransekage.
 

Pris 675 kr. pr. kuvert
 

VINMENU

bestående af Champagne og 4 glas nøje udvalgte vine

Pris 450 kr. pr. person

 

Bestil bord nu - klik her