Peder Oxes
Nytårsmenu 2017

 

Kom og fejr nytår i Peder Oxe!

Og husk at reservere bord i god tid.
 

VELKOMST

LÖJROM

Den eksklusive rogn löjrom kommer fra fisken siklöja (Coregonus albula).
Vi serverer löjrommen med crème fraîche og rødløg på blinis.
Montvillers, Champagne NV, Frankrig

FORRET

½ HUMMER

Vi koger hummeren med dill og serverer den afkølet
med kydderurtemayonnaise, citron, ristet økologisk landbrød og smør.
Thanisch, Blanc de Noir, Spätburgunder, Mosel, Tyskland, 2016

HOVEDRET

KRONHJORT

Rosastegt filet af kronhjort serveres med en let jordskokkepuré, skalotteløg,
stegte skovsvampe, pommes Anna samt en kraftig vildtsky tilsmagt sorte vintertrøfler.
Domaine D’Ardhuy, Pinot Noir, Côtes de Beaune Village, Frankrig, 2014

OST

Ost

Udvalg af de bedste franske og danske oste.
Quinta de la Rosa, Tonnel 12, Portvin, Portugal

DESSERT

DESSERT

Hindbærmousse overtrukket med hvid chokolade.
Poderi dal Nespoli, Bradamante, Vino di uve stramature,
Emilia-Romagna, Italien, 2015

 

SØDT

SØDT

Den perfekte afslutning.
Klassisk kransekage

Pris pr. person 725 kr.
Inklusiv vinmenu + 500 kr.
 

Bestil bord nu - klik her