Peder Oxes Julemenu
& Julefrokost 2018

 

Peder Oxe byder traditionen tro på en 3-retters julemenu og en julefrokost som både kan nydes til frokost og til aften.

Husk at reservere bord i god tid.

Menuen serveres fra 15. november. 

Se også Peder Oxes nytårsmenu her

Vi serverer også a la carte i juleperioden. Se menuen her.

Peder Oxes 3-retters julemenu

FORRET

löjrom

Den eksklusive rogn löjrom kommer fra fisken siklöja (Coregonus albula).
Vi serverer löjrommen med økologisk crème fraîche, citron, hakket rødløg og ristet økologisk landbrød.

HOVEDRET

Stegt landand

Den klassiske juleand. Vi fylder anden med æbler og svesker
og langtidssteger den i ovnen. Serveres med andesky, smørstegte kartofler og rødkål med små æbletern.

DESSERT

Ris à l'amande

Julens klassiker serveret med hakkede ristede mandler
og varm kirsebærsauce.

Og måske en lille mandelgave…

PRIS 370 kr. 
 

Bestil bord nu - klik her

Download julemenuen her


 
 

Peder Oxes julefrokost 

Tre serveringer serveres på fade på bordene. I fordeler selv maden mellem jer, så alle har mulighed for at vælge deres favoritter.

 
 

1. servering

Peder Oxes julesild med rødløg, dild og kapers
Karrysild med smilende æg
Røget laks med dild
Gravad laks med hovmestersauce
Rejesalat med hjemmelavet mayonnaise

2. servering

Smørstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
Lun økologisk leverpostej med smørsauterede svampe og sprødt bacon
Lune frikadeller med rødkål
Ribbensteg med sprød svær og rødkål
Langtidsstegt landand med æbler og svesker

3. servering

To slags ost med hjemmebagt knækbrød og julekompot
Ris à l’amande med lun kirsebærsauce

- og måske en lille mandelgave til den heldige…

Hertil økologisk rugbrød og økologisk landbrød samt smør.

Pris per person 385 kr.

ved forudbestilling til minimum 4 personer.

BESTIL BORD

Download Peder Oxes Julefrokost her

Se Peder Oxes nytårsmenu