Peder Oxes Julemenu
& Julefrokost 2017

 

Peder Oxe byder traditionen tro på en 3-retters julemenu og i år har vi udvidet med en julefrokost som både kan nydes til frokost og til aften.

Begge julemenuer serveres fra uge 46.

Husk at reservere bord i god tid.

 

Peder Oxes 3-retters julemenu

FORRET

Hummersuppe

Hummer steges med urter, flamberes i cognac og
herefter tilsættes hvidvin, fond og lidt fløde.
For at få det fulde udbytte af den delikate hummersmag,
blendes det hele til en kraftig hummersuppe.
Serveres med en hummerquenelle samt brød og smør.

HOVEDRET

Stegt landand

Den klassiske juleand. Vi fylder anden med æbler og svesker
og langtidssteger den i ovnen.
Serveres med andesky, smørstegte kartofler og
rødkål med små æbletern.

DESSERT

Ris à l'amande

Julens klassiker serveres med hakkede ristede mandler
og varm kirsebærsauce.
Og måske en lille mandelgave…

PRIS €50,55 / 370 KR. 
 

Bestil bord nu - klik her

Download julemenuen her


 
 

Peder Oxes julefrokost 

Tre serveringer serveres på fade på bordene. I fordeler selv maden mellem jer, så alle har mulighed for at vælge deres favoritter.

 
 

1. servering

Peder Oxes julesild med rødløg, dild og kapers
Karrysild med smilende æg
Røget laks med dild
Gravad laks med hovmestersauce
Rejesalat med hjemmelavet mayonnaise

2. servering

Smørstegt fiskefilet med hjemmelavet remoulade og citron
Lun økologisk leverpostej med smørsauterede svampe og sprødt bacon
Lune frikadeller med rødkål
Ribbensteg med sprød svær og rødkål
Langtidsstegt landand med æbler og svesker

3. servering

To slags ost med hjemmebagt knækbrød og julekompot
Riz à l’amande med lun kirsebærsauce
- og måske en lille mandelgave til den heldige…

Hertil økologisk rugbrød og økologisk landbrød samt smør.

PRIS per person € 51,23 / 375 KR.

ved forudbestilling til minimum 4 personer.

Download Peder Oxes Julemenu og Julefrokost her