Hovedretter

 

Det styrkende
Oxe-burger
Klassisk burger med saftig bøf, lagret cheddarost, peberbacon, tomat og sennepsmayonnaise med syltede agurker i en briochebolle. Serveres med pommes frites med paprika- og chilimayonnaise.
165 KR.

Det DELIKATE
Søtunge
Søtungen er en af verdens mest eksklusive fisk; intet overgår den delikate og fine smag. Den hele fisk meunièresteges og serveres med sauteret spinat, skalotteløg, brunet smør og små kartofler.
250 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

DET vestjyske
Dansk lam
Det bedste af dansk lam fra Varde Ådal serveres med spidskål, grønne bønner, små kartofler og estragonsky. Udskæringerne kan variere fra tallerken til tallerken, da vi udnytter hele lammet og derved undgår madspild.
220 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Det vilde
Vildsvinefilet
Vildsvinefilet serveres med gulerødder, sensommersvampe, blomkålspuré og sky. Hertil tyttebær og små kartofler.
240 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Torvedisken
Det torvefriske
Torvets bedste udvalg af sæsonfriske råvarer fra havet, marken eller skoven.
Dagens torvepris
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Det sunde og grønne
Salatbordet de 4 årstider
Som separat ret (tag selv og gerne flere gange). Vælg fra Peder Oxes store salatbord mellem sprøde salater, sæsonens grøntsager, dressinger, sorte oliven, fetaost, ristedegræskarkerner, sprøde croutoner og andet godt.
110 KR.

Det grønne
Vegetarretten
Galette serveres med dampet spidskål, sauce af sensommersvampe tilsmagt fløde og ristede gulerødder
190 KR.