Hovedretter

 

Det styrkende
OXE-BURGER
Udsøgt saftigt, hakket oksekød serveres på to måder.
Vælg mellem:


1. Klassisk burger serveres med tomatkompot, vesterhavsost og rødløg. Hertil pommes frites med en paprika- og chilimayonnaise.
160 KR.

2. Hakket oksebøf serveres med dampet spidskål med citron- granulat, en ovnbagt kartoffel med beurre provençal og dijonsauce.
150 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Det FRISKE
SØTUNGE
Søtungen er en af verdens mest eksklusive fisk; intet overgår den delikate og fine smag. Den hele fisk meunièresteges og serveres med dampet kål, ærtepuré, dild og små nye kartofler.
250 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

DET DELIKATE
RÅBUK
Råbuk serveres med vilde sommersvampe, gulerødder og cocotte af bukkens bov med låg af butterdej. Serveres med nye kartofler og vildtsauce.
230 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

DET SAFTIGE
MØRBRAD
Oksemørbrad serveres med blomkålsbuketter, bagte tomater, spinat, løg, nye kartofler og kantarelsauce.
255 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Det VELKENDTE
OXE-FILET
En flot og saftig 250 g bøf skåret af den møre oksefilet grilles og serveres med sauteret spinat, skalotteløg, små nye kartofler, beurre provençal og rødvinssauce.
235 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Torvedisken
DET TORVEFRISKE
Spørg gerne jeres værtinde om køkkenchefens daglige anbefaling. Det kan for eksempel være hummer, T-bone steak, vildt eller fisk.
Dagens torvepris
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Det sunde og grønne
SALATBORDET DE 4 ÅRSTIDER
Som separat ret (tag selv og gerne flere gange). Vælg fra Peder Oxes store salatbord mellem sprøde salater, sæsonens grøntsager, dressinger, sorte oliven, fetaost, ristedegræskarkerner, sprøde croutoner og andet godt.
110 KR.

Søndagsmiddagen
SUNDAY ROAST
Del en søndagsmiddag med din familie eller venner. Hver søndag fra kl. 17 serverer vi en hel rosastegt cuvette med choronsauce, en frisk grøn salat, sauterede sommersvampe, stegte kartofler, ærtepuré og hvidløgsbagte tomater.
700 KR. Vi anbefaler, at den deles af fire gæster