Hovedretter

 

Det styrkende
OXE-BURGER
Udsøgt saftigt, hakket oksekød serveres på to måder.
Vælg mellem:


1. Klassisk burger serveres med en saftig bøf, sprød hjertesalat, syltede grønne tomater og løg. Hertil pommes frites med paprika og chilimayonnaise.
160 KR.

2. Hakket oksebøf serveres med dampet spidskål med citrongranulat, en ovnbagt kartoffel med beurre provençale og dijonsauce
150 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 55 KR.

Det FRISKE
SØTUNGE
Søtungen er en af verdens mest eksklusive fisk; intet overgår den delikate og fine smag. Den hele fisk meunièresteges og serveres med dampet kål, dild og små nye kartofler.
250 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 55 KR.

DET DELIKATE
KANIN
Braiseret kanin serveres med en frikassé af majroer, ærter og gulerødder samt små nye kartofler og sauce lavet af braiseringsfonden.
170 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 55 KR.

DET SAFTIGE
SVINEBRYST
Langtidsbagt frilandssvinebryst serveres med bagte gulerødder, små nye kartofler og en sauce lavet med forårsmorkler.
175 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 55 KR.

Det VELKENDTE
OXE-FILET
En flot og saftig 250 g bøf skåret af den møre oksefilet grilles og serveres med sauterede sølvbeder, små nye kartofler, beurre provençale og rødvinssauce.
225 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 55 KR.

Torvedisken
DET TORVEFRISKE
Spørg gerne jeres værtinde om køkkenchefens daglige anbefaling. Det kan for eksempel være hummer, T-bone steak, vildt eller fisk.
Dagens torvepris
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 55 KR.

Det sunde og grønne
SALATBORDET DE 4 ÅRSTIDER
Som separat ret (tag selv og gerne flere gange). Vælg fra Peder Oxes store salatbord mellem sprøde salater, sæsonens grøntsager, dressinger, sorte oliven, fetaost, ristedegræskarkerner, sprøde croutoner og andet godt.
95 KR.