Hovedretter

 

Det styrkende
Oxe-burger
Klassisk burger med saftig bøf, lagret cheddarost, tomat og sennepsmayonnaise med syltede agurker i en briochebolle. Serveres med pommes frites samt paprika- og chilimayonnaise.
165 KR.

Det DELIKATE
Søtunge
Søtungen er en af verdens mest eksklusive fisk. Intet overgår den delikate og fine smag. Den hele fisk meunièresteges og serveres med sauteret spinat, skalotteløg, brunet smør og små kartofler.
250 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

DET rosa
Vildand
Gråandebryst rosasteges og serveres med konfiterede kråser, sauterede efterårssvampe, råsyltede tyttebær, ristede kartofler og vildtsky.Vær opmærksom på, at der kan forekomme hagl i vildand.
210 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Det vilde
Vildsvinefilet
Vildsvinefilet serveres med gulerødder, svampe, blomkålspuré og sky. Hertil tyttebær og små kartofler.
240 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR. Det velkendte
Oxe-filet
En flot og saftig bøf skåret af den møre oksefilet grilles og serveres med beurre provençal, små stegte løg, vinterspinat, rødvinssauce og små ristede kartofler.
250 KR.

Torvedisken
Det torvefriske
Torvets bedste udvalg af sæsonfriske råvarer fra havet, marken eller skoven.
Dagens torvepris
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Det sunde og grønne
Salatbordet de 4 årstider
Som separat ret (tag selv og gerne flere gange). Vælg fra Peder Oxes store salatbord mellem sprøde salater, sæsonens grøntsager, dressinger, sorte oliven, fetaost, ristedegræskarkerner, sprøde croutoner og andet godt.
110 KR.

Det grønne
Vegetarretten
Galette serveres med dampet spidskål, sauce af sensommersvampe tilsmagt fløde og dampede gulerødder.
190 KR.