Hovedretter

 

Det styrkende
Oxe-burger
Klassisk burger med saftig bøf, lagret cheddarost, burgerdressing, syltede agurker og tomat i en briochebolle. Serveres med pommes frites med chilimayonnaise
165 KR.

Det DELIKATE
Søtunge
Søtungen er en af verdens mest eksklusive fisk; intet overgår den delikate og fine smag. Den hele fisk meunièresteges og serveres med sauteret spinat og skalotteløg, smørsauce og ristede kartofler.
250 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

DET klassiske
Landand
Den klassiske juleand. Vi fylder anden med æbler og svesker og langtidssteger den i ovnen. Serveres med kraftig andesky, smørstegte kartofler, rødkål og et bagt pigeonæble med ribsgelé.
210 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+65 KR.

Det fornemme
Kronhjort
Det bedste stykke af det fornemme vildt, kronhjorten, rosasteges og serveres med gulerodspuré og ristede svampe. Hertil trøffelsauce og små ristede kartofler.
250 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

DET VELKENDTE
Oxe-filet
En flot og saftig 250 g bøf skåret af den møre oksefilet grilles og serveres med beurre provencal, små stegte løg, vinterspinat, rødvinssauce og små ristede kartofler.
250 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Torvedisken
Det torvefriske
Torvets bedste udvalg af sæsonfriske råvarer fra havet, marken eller skoven.
Dagens torvepris
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Det sunde og grønne
Salatbordet de 4 årstider
Som separat ret (tag selv og gerne flere gange). Vælg fra Peder Oxes store salatbord mellem sprøde salater, sæsonens grøntsager, dressinger, sorte oliven, fetaost, ristedegræskarkerner, sprøde croutoner og andet godt.
110 KR.

Det grønne
Vegetarretten
Galette serveres med dampet spidskål, sauce af svampe tilsmagt fløde og dampede gulerødder.
190 KR.