Hovedretter

 

Det styrkende
OXE-BURGER
Klassisk burger med saftig bøf, lagret cheddarost, friterede løgringe og sennepsmayonnaise med syltede agurker i en briochebolle. Serveres med pommes frites med paprika- og chilimayonnaise.
165 KR.

Det DELIKATE
SØTUNGE
Søtungen er en af verdens mest eksklusive fisk; intet overgår den delikate og fine smag. Den hele fisk meunièresteges og serveres med dampet kål, græskarpuré, dild og små smørstegte kartofler.
250 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

DET fornøjelige
STEGT LANDAND
Den klassiske juleand. Vi fylder anden med æbler og svesker og langtidssteger den i ovnen. Serveres med kraftig andesky, smørstegte kartofler, rødkål og et bagt pigeonæble med ribsgelé.
210 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

DET vilde
KRONHJORT
Det bedste stykke af det fornemme vildt, kronhjorten, rosasteges og serveres med gulerodspuré, ristede svampe og en ragout af kronhjortens bov. Hertil trøffelsauce og små ristede kartofler.
250 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Det VELKENDTE
OXE-FILET
En flot og saftig 250 g bøf skåret af den møre oksefilet grilles og serveres med beurre provencal, små stegte løg, vinterspinat, rødvinssauce og små ristede kartofler.
235 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Torvedisken
DET TORVEFRISKE
Spørg gerne jeres værtinde om køkkenchefens daglige anbefaling. Det kan for eksempel være hummer, T-bone steak, vildt eller fisk.
Dagens torvepris
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Det sunde og grønne
SALATBORDET DE 4 ÅRSTIDER
Som separat ret (tag selv og gerne flere gange). Vælg fra Peder Oxes store salatbord mellem sprøde salater, sæsonens grøntsager, dressinger, sorte oliven, fetaost, ristedegræskarkerner, sprøde croutoner og andet godt.
110 KR.

Søndagsmiddagen
SUNDAY ROAST
Del en søndagsmiddag med din familie eller venner. Hver søndag fra kl. 17 serverer vi en hel rosastegt cuvette med choronsauce, små stegte kartofler, sauterede efterårssvampe, græskarpuré og frit valg fra salatbordet.
800 KR. Vi anbefaler, at den deles af fire gæster