Hovedretter

 

Det styrkende
Oxe-burger
Klassisk burger med saftig bøf, lagret cheddarost, friterede løgringe ogsennepsmayonnaise med syltede agurker i en briochebolle. Serveres med pommes frites med paprika- og chilimayonnaise
165 KR.

Det DELIKATE
Søtunge
Søtungen er en af verdens mest eksklusive fisk; intet overgår den delikate og fine smag. Den hele fisk meunièresteges og serveres med sauteret spinat, skalotteløg, brunet smør og små nye kartofler.
250 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

DET sublime
Helleflynder
Smørristet helleflynder serveres med en frikassé af nye kartofler og grønne asparges tilsmagt Noilly Prat vermouth.
210 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

DET bæredygtige
Dansk lam
Det bedste af dansk lam fra Varde Ådal serveres med spidskål, grønne bønner, små nye kartofler og estragonsky. Udskæringerne kan variere fra tallerken til tallerken, da vi udnytter hele lammet og derved undgår madspild.
200 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Det vestjyske
Landgris
Kotelet af krogmodnet landgris fra Varde Ådal serveres med grydestegt blomkål, små nye kartofler samt stegesky med brunet smør og hasselnødder.
210 KR.
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Torvedisken
Det torvefriske
Torvets bedste udvalg af sæsonfriske råvarer fra havet, marken eller skoven.
Dagens torvepris
Serveret med salatbordet DE 4 ÅRSTIDER
+ 65 KR.

Det sunde og grønne
Salatbordet de 4 årstider
Som separat ret (tag selv og gerne flere gange). Vælg fra Peder Oxes store salatbord mellem sprøde salater, sæsonens grøntsager, dressinger, sorte oliven, fetaost, ristedegræskarkerner, sprøde croutoner og andet godt.
110 KR.

Det grønne
Vegetarretten
Linse-galette serveres med dampet spidskål, sauce af forårssvampe tilsmagt fløde og ristede lammefjordsgulerødder
190 KR.