Frokost

Hver dag mellem kl. 11.30 - 17.00

Smørrebrød


Christiansøpigens sild
Sildefileter marineret i sildelage, sandeltræ og husets hemmelige krydderier. Serveres med crème fraîche, purløg, kapers og rødløg på økologisk rugbrød.
85 KR.

Stegt sild
Sildefilet stegt i hjemmelavet sildelage med sennep. Serveres med syltede løg, kapers og økologisk rugbrød
85 KR.

Peder Oxes gravadlaks
Laks gravet i dild og krydderier efter hjemmelavet, gammel opskrift. Serveres med klassisk hjemmelavet hovmestersauce, fennikel og æbler på surdejsbrød
90 KR.

Rejemad
Håndpillede koldtvandsrejer serveret med smilende æg og urtemayonnaise på økologisk rugbrød
90 KR.

Kyllingesalat
Kyllingesalat af fine stykker kylling vendt med æbler i yoghurt rørt og mayonnaise tilsmagt med brændt karry. Serveres på ølandsbrød med ristede svampe på toppen
90 KR.

Leverpostej
Husets egen leverpostej serveret lun med syltede rødbeder, stegte svampe og sprød bacon på økologisk rugbrød
90 KR.

Flammegrillet roastbeef
Flammegrillet roastbeef serveret med peberrodscrème og bløde løg på økologisk rugbrød
95 KR.

Tatar
Husets klassiske tatar rørt med løg, kapers, cornichoner, æggeblomme og tatardressing. Dertil grillet rugbrød.
95 KR.

Frokostanretning
Christiansøpigenssild, kyllingesalat, leverpostej, gravad laks og 2 slags ost. Serveres på fade på bordet
230 KR. Per persom

Salatbord
Komplimenter de valgte stykker smørrebrød med vores salatbord, de fire årstider. Salatbordet følger sæsonen, og du er velkommen til at tage flere gange.
+ 65 KR.

Varme retter

Rødspættefilet
Smørstegt rødspættefilet serveret med löjrom og klassisk tatarsauce. Serveres på rugbrød.
110 kr.

Vegetarretten
Galette serveret med dampet spidskål, dampede gulerødder og sauce af svampe tilsmagt fløde.
190 kr.

Salatbord - som seperat ret
Salatbordet byder på friske salatskud, f.eks. spinat, rucola, hjertesalat og mange andre friske, spændende varer fra grønttorvet.
110 kr.

Helleflynder
Smørstegt helleflynder serveret med en frikassé af kartofler og grønne bønner tilsmagt Noilly Prat vermouth
2o0 kr.

Oxe burgeren
Klassisk burger med saftig bøf, lagret cheddarost, tomat, syltede agurker og sennepsmayonnaise i en briochebolle. Serveres med pommes frites samt paprika- og chilimayonnaise
165 kr.

Æggekage
Æggekage lavet med svampe, vinterspinat og kartofler. Serveres med lammechorizo fra Varde Ådal, rødbeder og sennep. Hertil økologisk rugbrød og smør
165 kr.

Frokostbøf
150 g oksefilet serveret med frisk salat vendt i vinaigrette, beurre provencal og pommes frites. Vi serverer kødet medium eller efter ønske.
170 kr.

Ost og dessert

To slags ost
Udvalgt fra de bedste danske og udenlandske osterier.
Hertil hjemmelavet knækbrød og kompot.
60 kr.

Ost lagret i 35 uger
Serveres på rugbrød med krydderfedt, løg, karse og romsky.
Dertil et generøst stænk af mørk, caribisk rom ved bordet.
70 kr.

Æblekage
Klassisk æblekage serveret med vaniljeis.
75 kr.

Sorbet
Dagens sorbet.
60 kr.

Dagens sødt
Lidt, men lækkert - forkælelse til kaffen
50 kr.