Frokost

Hver dag mellem kl. 11.30 - 17.00

Til frokosten kan du både vælge alt fra vores menukort og følgende udover:

Det spættede
FROKOSTRØDSPÆTTE
Vi serverer en smørstegt frokostrødspætte eller en anden lækker fisk fra fisketorvet. Hertil små kartofler, nøddebrunt smør og grillet citron.
€ 19,80/145 KR.

Det sunde
SALATBORDET "DE 4 ÅRSTIDER"
Tilbered din egen salat. Vælg fra Peder Oxes store salatbord, der byder på friske salatskud f.eks. spinat, rucola, hjertesalat og mange andre friske, spændende varer fra grønttorvet. Hertil økologisk brød og kærnet smør.
€ 15,03 /110 KR.

Det hurtige
SMØRREBRØD
Vælg tre stykker smørrebrød fra listen nedenfor
€ 21,86/160 KR.

Vælg to stykker smørrebrød fra listen og nyd det friske salatbord ”De 4 årstider”.
€ 23,22 /170 KR.

Vælg et stykke smørrebrød fra listen.
€ 8,20 /60 KR.

Smørrebrødssedlen

Christiansøjomfruens sild. Serveres på økologisk rugbrød med crème fraîche, rødløg, dild og kapers

Karrysild. Marinerede sildefileter vendes i en let, cremet dressing krydret med ægte madraskarry og serveres på økologisk rugbrød med smilende æg, karse, rødløg og groftskåret æble

Stegt sild. Serveres på økologisk rugbrød med rødløg,
kapers og dild

Rimmet laks. Laksen serveres på en fynsk rygeostcrème samt en crudité af fennikel med dild og citron

Æg og rejer. Flotte håndpillede rejer serveres på økologisk rugbrød med smilende æg, mayonnaise og dild.

Klassisk smørstegt rødspættefilet. Serveres med citron,
hjemmelavet remoulade, dild og økologisk rugbrød.

Hønsesalat. Vendes med knoldselleri, svampe
og estragon og serveres på ristet manitobabrød med sprød
ventrechebacon på toppen

Lun leverpostej. Serveres med sprødstegt ventrechebacon
og stegte svampe på økologisk rugbrød

Stegt kalvelever. Rosastegt kalvelever anrettes på økologisk rugbrød og serveres med bløde løg, syltede rødbeder, persille og pandesauce med grov sennep.

Tatar.Anrettes klassisk på økologisk rugbrød og serveres
med hakket rødløg, purløg, kapers og rå æggeblomme

Roastbeef. Fine skiver roastbeef anrettes på økologisk rugbrød og serveres med peberrodscrème, pickles og vild brøndkarse

2 slags ost. Udvalgt fra de bedste danske og
udenlandske osterier.
Hertil hjemmelavet knækbrød og kompot

Gammel ost med fedt og sky. Anrettes på økologisk
rugbrød og stænkes med mørk rom ved bordet.