Frokost

Hver dag mellem kl. 11.30 - 17.00

Til frokosten kan du både vælge alt fra vores menukortet og følgende udover:

Det spættede
FROKOSTRØDSPÆTTE
Vi serverer en smørstegt frokostrødspætte eller en anden lækker fisk fra fisketorvet. Hertil små kartofler, nøddebrunt smør og grillet citron.
€ 19,80/145 KR.

Det sunde
SALATBORDET "DE 4 ÅRSTIDER"
Tilbered din egen salat. Vælg fra Peder Oxes store salatbord, der byder på friske salatskud f.eks. spinat, rucola, hjertesalat og mange andre friske, spændende varer fra grønttorvet. Hertil økologisk brød og kærnet smør.
€ 12,98 /95 KR.

Det hurtige
SMØRREBRØD
Vælg tre stykker smørrebrød fra listen nedenfor
€ 20,49/150 KR.

Vælg to stykker smørrebrød fra listen og nyd det friske salatbord ”De 4 årstider”.
€ 21,86 /160 KR.

Vælg et stykke smørrebrød fra listen.
€ 7,51 /55 KR.

Smørrebrødssedlen

Stegt sild. Serveres på økologisk rugbrød
med syltede rødløg og kapers.

Karrysild. Marinerede sildefileter vendes i en let, cremet dressing krydret med ægte madraskarry og serveres på økologisk rugbrød med smilende æg, karse, rødløg og groftskåret æble.

Matjessild. Serveres på økologisk rugbrød med små kartofler, friskostcrème og dild.

Røget makrel. Serveres på økologisk rugbrød med fynsk rygeostcrème, agurk og små radiser.

Gravad laks. Laksen skæres af flotte, store laksesider
og serveres på økologisk landbrød med hvide radiser og hovmestersauce.

Æg og rejer. Flotte håndpillede rejer serveres på økologisk
rugbrød med smilende æg, mayonnaise og dild.

Grov hønsesalat. Vendes med årstidens ristede svampe
og estragon og serveres på ristet manitobabrød med sprød
peberbacon på toppen.

Tatar. Anrettes klassisk på økologisk rugbrød og serveres
med hakket rødløg, purløg, kapers og rå æggeblomme.

Roastbeef. Fine skiver roastbeef anrettes på økologisk rugbrød og serveres med peberrodscrème, syltede perleløg og brøndkarse.

Lune frikadeller. Serveres med agurkerelish, kartoffelsalat
og økologisk rugbrød.

Klassisk smørstegt rødspættefilet. Serveres med citron,
hjemmelavet remoulade, dild og økologisk rugbrød.

Gammel ost med fedt og sky. Anrettes på økologisk
rugbrød og stænkes med mørk rom ved bordet.

2 slags ost. Udvalgt fra de bedste danske og
udenlandske osterier.
Hertil hjemmelavet knækbrød og kompot