Frokost

Hver dag mellem kl. 11.30 - 17.00

Til frokosten kan du både vælge alt fra vores menukortet og følgende udover:

Det spættede
FROKOSTRØDSPÆTTE
Vi serverer en smørstegt frokostrødspætte eller en anden lækker fisk fra fisketorvet. Hertil små kartofler, nøddebrunt smør og grillet citron.
€ 19,80/145 KR.

Det sunde
SALATBORDET "DE 4 ÅRSTIDER"
Tilbered din egen salat. Vælg fra Peder Oxes store salatbord, der byder på friske salatskud f.eks. spinat, rucola, hjertesalat og mange andre friske, spændende varer fra grønttorvet. Hertil økologisk brød og kærnet smør.
€ 12,98 /95 KR.

Det hurtige
SMØRREBRØD
Vælg tre stykker smørrebrød fra listen nedenfor
€ 20,49/150 KR.

Vælg to stykker smørrebrød fra listen og nyd det friske salatbord ”De 4 årstider”.
€ 21,86 /160 KR.

Vælg et stykke smørrebrød fra listen.
€ 7,51 /55 KR.

Smørrebrødssedlen

Christiansøjomfruens sild. Serveres på økologisk rugbrød med crème fraîche, rødløg, dild og kapers.

Sildefilet. Hel sildefilet i dildcrème lavet på syrnet fløde, mayonnaise, sennep og en anelse hvidløg. Serveres på økologisk rugbrød.

Nye kartofler og matjessild. Serveres med rødløg, dild og frillicesalat. Hertil økologisk rugbrød

Sommersalat. Fynsk rygeost med purløg, agurk og små radiser. Serveres på økologisk rugbrød.

Rimmet laks. Laksen skæres af flotte, store laksesider og serveres på økologisk rugbrød med ramsløgscrème, nye kartofler, radiser og brøndkarse.

Æg og rejer. Flotte håndpillede rejer serveres på økologisk rugbrød med smilende æg, mayonnaise og dild.

Klassisk smørstegt rødspættefilet. Serveres på økologisk rugbrød med citron, hjemmelavet remoulade og dild.

Grov hønsesalat. Grov hønsesalat. Vendt med asparges, svampe og estragon. Serveres på ristet økologisk landbrød med sprødt kyllingeskind.

Tatar. Anrettes klassisk på økologisk rugbrød og serveres med hakket rødløg, purløg, kapers og rå æggeblomme.

Roastbeef. Fine skiver roastbeef anrettes på økologisk rugbrød og serveres med friterede løg og pickles.

Steget kalvelever. Rosastegt kalvelever anrettes på økologisk rugbrød og serveres med bløde løg, syltede rødbeder, persille og pandesauce med grov sennep.

Gammel ost med fedt og sky. Anrettes på økologisk rugbrød og stænkes med mørk rom ved bordet.

2 slags ost. Udvalgt fra de bedste danske og udenlandske osterier. Hertil hjemmelavet knækbrød og kompot.