Frokost

Hver dag mellem kl. 11.30 - 17.00

Til frokosten kan du både vælge alt fra vores menukortet og følgende udover:

Det spættede
FROKOSTRØDSPÆTTE
Vi serverer en smørstegt frokostrødspætte eller en anden lækker fisk fra fisketorvet. Hertil små kartofler, nøddebrunt smør og grillet citron.
€ 19,80/145 KR.

Det sunde
SALATBORDET "DE 4 ÅRSTIDER"
Tilbered din egen salat. Vælg fra Peder Oxes store salatbord, der byder på friske salatskud f.eks. spinat, rucola, hjertesalat og mange andre friske, spændende varer fra grønttorvet. Hertil økologisk brød og kærnet smør.
€ 12,98 /95 KR.

Det hurtige
SMØRREBRØD
Vælg tre stykker smørrebrød fra listen nedenfor
€ 21,86/160 KR.

Vælg to stykker smørrebrød fra listen og nyd det friske salatbord ”De 4 årstider”.
€ 23,22 /170 KR.

Vælg et stykke smørrebrød fra listen.
€ 8,20 /60 KR.

Smørrebrødssedlen

Julesild. Julesild lagt i speciel krydderlage med rødløg, fintklippet dild og sandeltræ. Silden toppes med crème frâiche rørt med rødløg og kapers og serveres på økologisk rugbrød

Karrysild. Marinerede sildefileter vendes i en let, cremet dressing krydret med ægte madraskarry og serveres på økologisk rugbrød med karse, rødløg og groftskåret æble

Drømmesild. Fine strimler af sildefileter vendes i en cremet dressing let krydret med ansjoser og serveres med økologisk rugbrød

Rimmet laks. Laksen serveres på en fynsk rygeostcrème samt en crudité af fennikel med dild og citron

Gravad laks. Laksen skæres af flotte, store laksesider
og serveres på økologisk landbrød med dild og hovmestersauce

Æg og rejer. Flotte håndpillede rejer serveres på økologisk rugbrød med smilende æg, mayonnaise og dild.

Hønsesalat. Vendes med årstidens ristede svampe
og estragon og serveres på ristet manitobabrød med sprød
ventrechebacon på toppen

Tatar.Anrettes klassisk på økologisk rugbrød og serveres
med hakket rødløg, purløg, kapers og rå æggeblomme

Roastbeef. Fine skiver roastbeef anrettes på økologisk rugbrød og serveres med peberrodscrème, pickles og vild brøndkarse

Klassisk smørstegt rødspættefilet. Serveres med citron,
hjemmelavet remoulade, dild og økologisk rugbrød.

Lun leverpostej. Lun leverpostej serveres med sprødstegt bacon og stegte svampe på økologisk rugbrød

Ribbenssteg med sprød svær serveres med rødkål og æbler. Hertil økologisk rugbrød

Gammel ost med fedt og sky. Anrettes på økologisk
rugbrød og stænkes med mørk rom ved bordet.

2 slags ost. Udvalgt fra de bedste danske og
udenlandske osterier.
Hertil hjemmelavet knækbrød og kompot

Riz à l’amande. Julens klassiker med masser af hakkede mandler og lun kirsebærsauce