Frokost

Hver dag mellem kl. 11.30 - 17.00

Smørrebrød


Julesild
Hele sildefileter marineres i sildelage, sandeltræ og husets hemmelige krydderier og serveres på økologisk rugbrød med creme fraiche, friskklippet purløg, kapers og rødløg
85 KR.

Marineret, modnet høstsild
Silden serveres på økologisk rugbrød med karrycreme, smilende æg og dildsyltet løg
85 KR.

Peder Oxes gravadlaks
Laks gravet i dild og krydderier efter hjemmelavet, gammel opskrift. Serveres med klassisk, hjemmelavet hovmestersauce, fennikel og æbler på surdejsbrød
90 KR.

Rejemad
Håndpillede koldtvandsrejer serveret med smilende æg og urtemayonnaise på økologisk rugbrød
90 KR.

Rødspættefilet
Smørstegt rødspættefilet serveret med citron, remoulade og økologisk rugbrød
95 KR.

Kyllingesalat
Kyllingesalat af fine stykker kylling vendt med æbler i yoghurt rørt med mayonnaise og tilsmagt med brændt karry. Serveret på økologisk rugbrød med ristede svampe på toppen
90 KR.

Leverpostej
Leverpostej serveret lun med syltede rødbeder, stegte svampe og sprød bacon på økologisk rugbrød
90 KR.

Medister
Medisterpølse serveret med bløde løg, stegte æbler og dijoncreme på økologisk rugbrød
90 KR.

Ribbensteg
Ribbenssteg med sprød svær serveret med hjemmelavet rødkål på økologisk rugbrød
95 KR.

Flammegrillet roastbeef
Flammegrillet roastbeef serveret med syltede agurker, peberrodscreme og frisk karse på økologisk rugbrød
95 KR.

Tatar
Klassisk tatar rørt med husets tatardressing lavet på æggeblomme, løg, kapers og cornichoner serveret på økologisk rugbrød
95 KR.

Juleanretning
Julesild, rejemad, leverpostej, roastbeef, vælg mellem to slags ost eller riz à l’amande . Serveres på fade ved bordet
230 KR. Per persom

Salatbord
Komplimenter de valgte stykker smørrebrød med vores salatbord, de fire årstider. Salatbordet følger sæsonen, og du er velkommen til at tage flere gange.
+ 65 KR.

Varme retter

Hel rødspætte
Smørstegt rødspætte serveret med citron og ristede kartofler
180 kr.

Vegetarretten
Galette serveret med dampet spidskål, dampede gulerødder og
sauce af svampe tilsmagt fløde
190 kr.

Salatbord - som seperat ret
Salatbordet byder på friske salatskud, f.eks. spinat, rucola, hjertesalat og mange andre friske, spændende varer fra grønttorvet
110 kr.

Oxe burgeren
Klassisk burger med saftig bøf, lagret cheddarost, burgerdressing,
syltede agurker og tomat i en briochebolle. Serveres med pommes frites og chilimayonnaise
165 kr.

Frokostbøf
150 g oksefilet serveret med frisk salat vendt i vinaigrette, beurre provencal og pommes frites. Vi serverer kødet medium eller efter ønske
170 kr.

Salatbord
Suppler jeres smørrebrød med Peder Oxes salatbord, som består af sæsonens grønt. Tag så mange, du har lyst
+ 65 kr.

Ost og dessert

Riz à l’amande
Hjemmelavet riz à l’amande med kirsebærsauce
75 kr.

Chokolademoussekage
Den fineste belgiske chokolade-nougat mousse på en sprød nøddebund serveres med blød toffee
80 kr.

Sorbet
Dagens sorbet
60 kr.

Dagens sødt
Lidt, men lækkert - forkælelse til kaffen
50 kr.

To slags ost
Udvalgt fra de bedste danske og udenlandske osterier.
Hertil hjemmelavet knækbrød og kompot
60 kr.

Gammel ost
Serveres på rugbrød med krydderfedt, løg, karse og romsky.
Dertil et generøst stænk af mørk, caribisk rom
70 kr.