Forretter

 

 
 
DET LUKSURIØSE
ASPARGES
Dampede hvide asparges med luftig aspargescrème og surdejscroutoner serveres med urtesalat vendt i vinaigrette. Hertil økologisk landbrød og smør..

95 KR.

DET EKSKLUSIVE
HUMMERSUPPE
Hummer steges med urter og flamberes i cognac. Herefter tilsættes hvidvin, fond og en anelse fløde. For at få det fulde udbytte af hummersmagen blendes det hele til en kraftig hummersuppe. Serveres med en hummerquenelle, økologisk landbrød og smør.

95 KR.

DET NORDISKE
STENBIDERROGN
Nordisk stenbiderrogn serveres med crème fraîche, hakket rødløg og sprødt rugbrødsknas. Hertil flammegrillet økologisk landbrød.

95 KR.

DET RÅ
LAKSETATAR
Håndskåret laksetatar serveres med æggeblomme, maltcrumble og karse. Hertil økologisk landbrød og smør.

90 KR.

DET FRANSKE
SOUFFLÉ AF PERLEHØNE
Soufflé af perlehøne serveres på en bund af butterdej med sprøde salater, valnødder og høvlet foie gras.

95 KR.

DET EKSTRA
ØKOLOGISK BRØD OG SMØR

€ 2,03 /15 KR.