Forretter

 

 
 
DET EKSKLUSIVE
Hummersuppe
Hummer steges med urter og flamberes i cognac. Herefter tilsættes hvidvin, fond og en anelse fløde. For at få det fulde udbytte af hummersmagen blendes det hele til en kraftig hummersuppe. Serveres med en hummerquenelle, økologisk brød og smør.

95 KR.

DET intense
Sensommersvampe
De sauterede sensommersvampe serveres med en intens svampecrème med urter. Hertil ristet, økologisk brød og smør.

115 KR.

DET røgede
Varmrøget laks
Varmrøget laks serveres med en salat med sprødt æble, peberrod, fennikel og syrnet fløde. Hertil økologisk brød og smør.

95 KR.

DET EKSTRAVAGANTE
Jomfruhummer
Gratinerede jomfruhummere serveres med hvidløgsolie og en frisk citronmayonnaise. Hertil økologisk brød og smør.

145 KR.

DET RÅ
Tatar
Håndskåret tatar af dansk okseinderlår serveres med grov dijonsennep, syltet glaskål og friske urter. Hertil økologisk brød og smør.

110 KR.

DET EKSTRA
Økologisk brød og smør

15 KR.