Forretter

 

 
 
DET EKSKLUSIVE
HUMMERSALAT
Delikat hummersalat serveres med blomkål, æble, bitre salater, dildcrème og en kraftig hummerglace. Hertil økologisk landbrød og smør.

150 KR.

DET FRISKE
LAKSETATAR
Laksetatar rørt med skalotteløg, kapers, revet citronskal og olivenolie. Serveres med bitre salater, sprøde rugbrødsflager og urter. Hertil økologisk landbrød og smør.

95 KR.

DET NORDISKE
LÖJROM
Den eksklusive rogn löjrom kommer fra fisken siklöja (Coregonus albula). Vi serverer löjrommen med fynsk rygeostcrème, krydderurter, syltede rødløg og ristet økologisk landbrød.

125 KR.

DET franske
CONSOMMÉ
Hønseconsommé serveres med crépe med hønsesoufflé samt gulerødder og friske kryderurter. Hertil økologisk landbrød og smør.

120 KR.

DET DEKADENTE
FOIE GRAS-TERRIN
Andeleverterrin serveres med blommer bagt i Monbazillac og bitre salater. Hertil økologisk landbrød og smør.

135 KR.

DET EKSTRA
ØKOLOGISK BRØD OG SMØR

€ 2,03 /15 KR.