Forretter

 

 
 
DET LUKSURIØSE
HUMMERSALAT
Delikat hummersalat serveres med blomkål, æble, bitre salater, dildcrème og en kraftig hummerglace. Hertil økologisk landbrød og smør.

150 KR.

DET EKSKLUSIVE
HUMMERSUPPE
Hummer steges med urter og flamberes i cognac. Herefter tilsættes hvidvin, fond og en anelse fløde. For at få det fulde udbytte af hummersmagen blendes det hele til en kraftig hummersuppe. Serveres med en hummerquenelle, økologisk landbrød og smør.

95 KR.

DET NORDISKE
LÖJROM
Den eksklusive rogn löjrom kommer fra fisken siklöja (Coregonus albula). Vi serverer löjrommen med fynsk rygeostcrème, krydderurter, syltede rødløg og ristet økologisk landbrød.

125 KR.

DET VARMENDE
VELOUTÉ
Cremet kartoffel/porre-suppe med sprød bacon, crème frâiche og friskrevet trøffel. Hertil økologisk landbrød og smør.

85 KR.

DET ELEGANTE
VOL-AU-VENT
Sprød butterdejsskål fyldt med brisler og vilde svampe.

110 KR.

DET EKSTRA
ØKOLOGISK BRØD OG SMØR

€ 2,03 /15 KR.