Forretter

 

 
 
DET EKSKLUSIVE
Hummersuppe
Hummer steges med urter og flamberes i cognac. Herefter tilsættes hvidvin, fond og en anelse fløde. For at få det fulde udbytte af hummersmagen blendes det hele til en kraftig hummersuppe. Serveres med en hummerquenelle, økologisk brød og smør.

95 KR.

DET friske
Varmrøget laks
Den varmrøgede laks serveres med en salat med sprøde æbler, peberrod, fennikel og syrnet fløde. Hertil økologisk brød og smør.

95 KR.

DET lette
Taskekrabbe
Den flotte, hele taskekrabbe åbnes og røres med krydderurtecrème og serveres med salat. Salaten anrettes i skjoldet og krabbekløerne serveres hele ved siden af. Hertil økologisk brød og smør.

135 KR.

DET ekstravagante
Löjrom
Den eksklusive rogn löjrom kommer fra fisken siklöja (Coregonus albula). Vi serverer löjrommen med crème fraîche, citron, hakket rødløg og ristet økologisk brød

125 KR.

DET specielle
And
Let sprængt andebryst serveret med syltede svampe, estragoncrème, tyttebær og frisésalat.

100 KR.

DET EKSTRA
Økologisk brød og smør

15 KR.