Forretter

 

 
 
DET sæsonfriske
SKOVSVAMPE
Efterårets svampe, såsom Karl Johan og kantareller, serveres i en let crème med finthakket skalotteløg krydret med peber. Svampene anrettes på ristet manitobabrød.

115 KR.

DET EKSKLUSIVE
HUMMERSUPPE
Hummer steges med urter og flamberes i cognac. Herefter tilsættes hvidvin, fond og en anelse fløde. For at få det fulde udbytte af hummersmagen blendes det hele til en kraftig hummersuppe. Serveres med en hummerquenelle, økologisk landbrød og smør.

95 KR.

DET RÅ
LÖJROM
Den eksklusive rogn löjrom kommer fra fisken siklöja (Coregonus albula). Vi serverer löjrommen med crème fraîche, rødløg og ristet økologisk landbrød.

125 KR.

DET franske
FASANCONSOMMÉ
Fasanconsommé serveres med peberbacon, selleri og unghanesoufflé. Hertil økologisk landbrød og smør.

125 KR.

DET rå
CARPACCIO
Et flot stykke oksekød grilles let og skæres i tynde skiver. Oksekødet serveres med bagte rødbeder, fynsk rygeost, peberrod og brøndkarse. Hertil økologisk landbrød og smør.

100 KR.

DET EKSTRA
ØKOLOGISK BRØD OG SMØR

€ 2,03 /15 KR.