Forretter

 

 
 
DET EKSKLUSIVE
HUMMERSUPPE
Hummer steges med urter og flamberes i cognac. Herefter tilsættes hvidvin, fond og en anelse fløde. For at få det fulde udbytte af hummersmagen blendes det hele til en kraftig hummersuppe. Serveres med en hummerquenelle, økologisk landbrød og smør.

95 KR.

DET RÅ
LÖJROM
Den eksklusive rogn löjrom kommer fra fisken siklöja (Coregonus albula). Vi serverer löjrommen med crème fraîche, rødløg og ristet økologisk landbrød.

125 KR.

DET NORDISKE
LAKS
Flotte stykker rimmet laks serveres med cremet fynsk rygeost, syltet rødløg, agurk og friske ærteskud. Hertil økologisk landbrød og smør.

95 KR.

DET FRANSKE
SOUFFLÉ AF PERLEHØNE
Soufflé af perlehøne serveres på en bund af butterdej med sprøde salater, valnødder og høvlet foie gras.

105 KR.

DET LUKSURIØSE
TATAR
Tatar af sommerbuk serveres med æggeblomme, cremet vinaigrette med æg, løg og kapers, grøn skovsyre og sprød rugbrødsknas. Hertil økologisk landbrød og smør.

110 KR.

DET EKSTRA
ØKOLOGISK BRØD OG SMØR

€ 2,03 /15 KR.