Desserter

 

DET franske
PROFITEROLES
Luftige vandbakkelser serveres med vaniljeis og lun karamelsauce.
70 KR.

DET FRISTENDE
TARTE TATIN
Fransk æbletærte med karamelliserede æbler serveres lun med en let syrlig crème Anglaise.
80 KR.

Det FRISKE
SORBET AF PASSIONSFRUGT
Forfriskende sorbet af passionsfrugt serveres med kokosmarengs og passionsfrugtsirup.
50 KR.

Det FYLDIGE
CHOKOLADEMOUSSEKAGE
Den fineste belgiske chokolade-nougat mousse på en sprød nøddebund serveres med let syrlig toffee.
80 KR.

Det nødvendige
OST
Valgt fra de bedste danske og udenlandske osterier. Serveres med hjemmebagt knækbrød, chutney og smør.
Smag 3 forskellige 90 KR.
Smag 5 forskellige 110 KR.

Det UUNDVÆRLIGE
DAGENS SØDT
Lidt, men lækkert - forkælelse til kaffen.
40 KR.