Desserter

 

Det SPECIELLE
DAGENS SORBET
Spørg gerne jeres værtinde om dagens sorbet.
50 KR.

DET franske
PÆRE BELLE HELENE
Pocheret pære serveres med sprøde mandelflorentiner, vaniljeis og varm chokolade.
75 KR.

DET KLASISKE
MANDELKAGE
Lun mandelkage serveres med syltede blommer og crème chantilly.
80 KR.

Det syrlige
CITRONFROMAGE
Klassisk citronfromage serveres med hindbær, hindbærcoulis og marengs.
75 KR.

Det FYLDIGE
CHOKOLADEMOUSSEKAGE
Den fineste belgiske chokolade-nougat mousse på en sprød nøddebund serveres med blød toffee.
80 KR.

Det nødvendige
OST
Valgt fra de bedste danske og udenlandske osterier. Serveres med hjemmebagt knækbrød, chutney og smør.
Smag 3 forskellige 90 KR.
Smag 5 forskellige 110 KR.

Det UUNDVÆRLIGE
DAGENS SØDT
Lidt, men lækkert - forkælelse til kaffen.
40 KR.