Desserter

 

DET lune
Profiterole
En stor lun vandbakkelse serveres med vaniljeis, varm chokoladesauce og ristede mandelflager.
80 KR.

DET danske
Ris à l'amande
Julens dejlige klassiker med masser af ristede, hakkede mandler og varm kirsebærsauce. Og måske en mandelgave...
80 KR.

Det Fyldige
Chokolademoussekage
Den fineste belgiske chokolade-nougat mousse på en sprød nøddebund serveres med blød toffee.
85 KR.

Det forfriskende
Sorbet
Dagens sorbet. Spørg gerne deres værtinde om dagens sorbet.
60 KR.

Det nødvendige
OST
Valgt fra de bedste danske og udenlandske osterier. Serveres med hjemmebagt knækbrød, chutney og smør.
Smag 3 forskellige 90 KR.
Smag 5 forskellige 150 KR.

Det UUNDVÆRLIGE
DAGENS SØDT
Lidt, men lækkert - forkælelse til kaffen.
50 KR.