Desserter

 

DET frugtige
ÆBLEMAZARIN
Mazarin bagt med marcipan og fyldt med efterårets æbler. Serveres med hasselnøddeis.
80 KR.

DET KLASSISKE
VANILJEPARFAIT
Vaniljeparfait tilsmagt Bourbon-vanilje vendes i hasselnødder og serveres med en sauce af saltet karamel.
80 KR.

Det syrlige
CITRONFROMAGE
Klassisk citronfromage serveres med hindbær, hindbærcoulis og marengs.
70 KR.

Det FYLDIGE
CHOKOLADEMOUSSEKAGE
Den fineste belgiske chokolade-nougat mousse på en sprød nøddebund serveres med blød toffee.
80 KR.

Det nødvendige
OST
Valgt fra de bedste danske og udenlandske osterier. Serveres med hjemmebagt knækbrød, chutney og smør.
Smag 3 forskellige 90 KR.
Smag 5 forskellige 110 KR.

Det SPECIELLE
DAGENS SORBET
Spørg gerne jeres værtinde om dagens sorbet.
50 KR.

Det UUNDVÆRLIGE
DAGENS SØDT
Lidt, men lækkert - forkælelse til kaffen.
40 KR.